torstai 15. syyskuuta 2016

Putkimiehet tekivät paluun

Aamulla anoppi soitteli, että pari jotain tyyppiä norkoilee raksalla ulkopuolella. Sanoin, että varmaan putkimiehet, että avaa ovi niille. Ei näköjään tieto liiku myöskään Terawatin sisällä. No illalla pääsin tarkastamaan mitä siellä oli saatu aikaiseksi ja olihan siellä.

Yläkerran vessan viemärit oli paikoillaan, samoin vesijohdot ja viemärin tuuletusputki oli viety valmiiksi ullakolle. Myös radonputki oli asennettu ullakolle asti ja eristetty. Oli jopa osattu tehdä reikä putkelle kipsilevyyn, toisin kuin ilmastointimiehet. En tiedä oliko putkimiehet vai kuka, mutta joku oli astunut porakoneeni "visipilän" päälle ja voin sanoa, että nyt todellakin vispaa, kun sekoittaa esim. laastia. Noh onneksi tuo ei montaa euroa maksa ja saahan sen ehkä vielä suoristettua.

Itse sain muurattua keittiön / saunan / suihkun välisen seinän loppuun ja tehtyä hieman suihkun ikkunan puoleista seinää lisää. Kiinnitin myös toisen parvekkeen pielilaudat. Unohtui tosin vielä ikkunan alle tuleva, mutta se on sitten viimeinen ja saadaan sekin prokkis päätökseen. Yllättävän kova homma on ollut niissä.

Toisen parvekkeen smyygi- ja pielilaudat kiinni

Eristetty radonputki

Yläkerran vesi- ja lattialämmitysputket + viemäri. Taustalla ilmastoinroinaa

Vasemmalla lattilämmityksen jakotukille tulevat putket, oikealla vessan putket


Viemärin tuuletus (huomaa reikä kipsilevyssä)

Yläkerran kaaosta 1.

2.

3.

4. 
Loppuun muurattu seinä keittiön puolelta

Kylppärikin edistyy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti