perjantai 2. syyskuuta 2016

Ilmastointityöt alkoivat

Kun kotelot oli saatu valmiiksi jatkoimme porraskäytävän koteloinnin kanssa. Tein myös kattokolmioon puuttuvan luukun ja siihen ritilät.

Eilen oli ilmastointityyppi aloittanut hommansa ja soitteli iltapäivällä, että yläkerran välipohjan ja seinänä höyrynsulku pitäisi olla tehtynä, että voi jatkaa hommia. Myös kaikki ylimääräiset tavarat / puut pitäisi kantaa pois yläkerrasta. Tämä oli mielenkiintoista, koska kastellin yläkerran rakennusohjeessa ilmastointityöt on kohdassa 6. ja tämä höyrynsulku vasta viimeisenä kohdassa 13. No ei auttanut muu kuin sitten asentaa muovi. Onneksi oli apuvoimia paikalla ja homma saatiin valmiiksi n. klo 22.30.

Samalla huomasin, että asentamiamme kipsilevyjä oli revitty pois paikoiltaan / rikottu putkiasennuksien edestä. Jätin sitten ruuvivääntimen ja viestin, että tällä saa ruuvit auki.

Tänään meninimme siinä uskossa, että ilmastointihommat olisi jo tehty. Perillä näytti aluksi, että mitään ei olisi edes tehty. Tässä kohtaa meinasi alkaa jo pinna kiristymään, kun eilen yötämyöten väännettiin niitä muoveja paikoilleen ja oliko se nyt turhaa.. No ei ollut. Oli siellä jotain saatu aikaankin ja tällä kertaa jopa levyt irroitettu, eikä rikottu.

Oli näköjään myös käynyt haaveri, kun verta oli jokapuolella. Maalarinteippi oli ilmeisesti saanut hoitaa laastarin virkaa, kun verinen sellainenkin löytyi pöydältä.

Saa nähdä tuleeko ensiviikolla valmiiksi ja tuleeko kattoturvatuotteiden asentajat myös.

Sähkäri oli käynyt vetämässä loput puuttuvat kaapeli ryhmäkeskukselle.

Huomenna olisi sitten tarkoitus mahdollisesti aloittaa kylppärin muuraus.




















2 kommenttia:

  1. konkurssi ja työmaa pysähtynyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei suinkaan, ei vain ole jaksanut päivitellä. Tällä viikolla voisi yrittää vielä jotain julkaista.

      Poista