maanantai 19. syyskuuta 2016

Kattoturvatuotteet asennettu

Töiden jälkeen raksalle tullessa odottikin mukava yllätys: kattoturvatuotteet oli käyty vihdoinkin asentamassa. Aluksi näytti hyvälle, mutta tarkempi tutkiminen paljasti sitten taas korjattavaa: Ainakin kattosilta vaatii säätöä, toinen kiinnike ei ota edes tiileen kiinni ja itse kattosiltakaan ei ole vaaterissa.

Asentelin sitten sadevesisuppilot syöksytorvien alle. Päätimme kokeilla aluksi vastaavan tapaa, eli jättää syöksutorvista lopusta se mutka pois ja laittaa putket vain hieman irti suppilon pohjasta. Muut meni ihan hyvin pienellä kaivamisella ja putken vääntämisellä, mutta terassin suppilo piti asentaa nyt tuollaisten mutkien varaan. Joskus nuo jäävät todennäköisesti terassin rakenteiden sisään, niin ei häiritse silmääkään sitten enää.

Sisällä saimme laitettua saunan viimeisenkin puurankaseinän ja lattialämmityksen jakotukin myös seinään kiinni. Jos sitä sitten huomenna muuraisi kylppärin vikan varvin.

Tässä ensinäkymä, hyvältä näyttää.

Palotikkaat


Talotikkaat

Syöksytorvi ennen suppiloa

Kattosilta, nopeasti katsottuna näyttää ihan hyvälle

Lähempää katsottuna toinen kiinnike on usean sentin päässä tiilestä

Näin lyhyt pätkä sitä on

Lanko tarkastaa tilanteen

Levytetty saunan seinä

Jakotukki paikoillaan

Ränni ja suppilo 1.

2.

3.

4. Terassin viritys

1 kommentti:

  1. Niin vain urakka päätöksessä, hienoa. Meidän täytyy kohta kattoturvatuotteet tilata. On nimittäin kattoremontti alkamassa, ja kaikki uusitaan. On jo aikakin, talolla sekä myös katolla on ikää jo melkoisesti.

    VastaaPoista