sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Aukonylitykset tehty

Tänään jatkui lasten juhlat ja raksalle meno jäi myöhään iltapäivään. Olisin mielelläni kyllä käyttänyt tunnin lennokin lennätys harrastuksen parissa, mutta vaimo patisti raksalle, joten ei siinä sitten muu auttanut.

Raksalla olikin sitten appiukko ja lanko hommissa. Tekivät tukia aukonylityksiin ja yhtä väliseinän runkoa. Runkoon saatiin alaohjauspuu kiinni ja pääty pystytolpat valmiiksi. Ongelmia koitui yläkerran viemäristä, joka kulkee juuri tuon seinän kohdalla. Tämä prokkis jatkuu varmaan sitten huomenna.

Itse keskityin muuraushommiin. 5,5 tuntia siinä meni, mutta nyt on vihdoin aukon ylitykset muurattu ja täytetty betonilla. Myös yksi ontelo täytettiin alhaalta ylös asti ja laitettiin sinne myös harjateräs, niin tulee tukevampi tuosta pikku kulmauksesta. Kivasti huomasi missä on betonia kaadettu, kun harkko kastui ulkopinnastaan samasta kohdasta. Huomenna sitten ehkä se viimeinen varvi ja sitten saa muuraus hommat olla ainakin hetken. Saa nähdä myös tuleeko terawatin asentajat jatkamaan töitään.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti