keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Talopaketti saapui ja härdelli jatkuu..

Soittelin tänään työpäällikölle ja tiedustelin, että mikä siinä on ongelma, että tontillamme on valvontakamera. Kuulemma asentajat eivät halua, että heitä kuvataan. Kysyin sitten, että eikö löydy asentajia, joita kuvaaminen ei haittaa ja ei kuulemma löydy (Valvontakameran tehtävä on valvoa työmaata varkaiden varalle).

Puhelu alkoi menemään asiattomuuksien puolelle puolin ja toisin. Päällikkö ehdotti jo yhdessä vaiheessa, että otetaan sitten venäläiset tai virolaiset hommiin, sanoin, että otetaan vaan, jos heitä saa sitten kuvata. Haukkui myös meidän tekemän perustuksen jne. Lopuksi väläytti vielä, että hommaisin itse asentajat. Tämä kyllä olisikin mielenkiintoinen vaihtoehto. Mielummin palkkaisin saman yrityksen, jonka kanssa teimme perustukset tekemään, niin tietäisin, että tehdään kunnolla ja hänellä ei ole kuvaamista vastaan mitään. Jäämme odottamaan kastellin vastausta paljonko kirvesmiestöistä hyvitetään vai tuleeko eri timpurit talotehtaan kautta.

Niin ja tuli tosiaan ne elementit tänään aamulla tontille. Oli niitä jotenkin yritetty edes suojata, mutta heitimme vielä pressut kaikkien päälle, koska huomenna sataa. Tämäkin olisi kuulunut niille timpureille (joita ei saa kuvata). Huomenna jatkuu taas..





7 kommenttia:

  1. Huomasin kuvasta, että perustus on peittämättä. Sehän kastuu huomenna ,kun sataa. Aikaisemin olitte jopa imuroineet vedet pois pressujen päältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä kirjoittelijalla ei taida olla kaikki muumit laaksossa..

      -Jani

      Poista
    2. Vastaan vielä anonyymille. Perustuksiinhan oli aikaisemmin asennettu styroksit reunoille. Tokihan silloin pressu laitetaan päälle. Vai onko tarkoitus, että vedetä jäävät styroksien alle muhimaan? Et taida ymmärtää kokonaiskuvaa.

      -Jani

      Poista
    3. Kyllä minä peittäisin perustuksetkin ja suosittelisin peittämään koko tontin, sillä saattaa aiheutua kosteusvaurioita rakennusvaiheessa.

      Poista
  2. oujee.... "hyvältä" näyttää... kaikilla osapuolilla "oikea" asenne... odotamme mielenkiinnolla jatko-osia...

    VastaaPoista
  3. Oletteko olleet yhteydessä toimitusjohtajaan? Kannattaisi sopia asia suoraan johdon kanssa.

    -Jani

    VastaaPoista
  4. Pääjohtaja olisi ehkä ovelampi veto....

    VastaaPoista