maanantai 13. kesäkuuta 2016

Härdelli vol. 1

Luulin, että tänään ei ole mitään ihmeellistä, että korkeintaan illalla tontille katsomaan kun kaivuri on hommissa.. toisin kävi.

Päivällä tuli sähköpostia kastellin työpäälliköltä, että mm. pilarien perustukset liian korkealla, stryroksit pitää poistaa talon sisältä jne.

Myöhemmin vastaava soittaa, että pitäisi tulla heti tontille, koska sinne on ilmestynyt jotain telineitä, jotka pitää siirtää, koska ovat kaivurin edessä. No koitin tehdä hommat töissä niin nopeasti kuin mahdollista ja sitten menin tontille.

Siellä olikin sitten kastellin asentajat laittamassa alajuoksua, stryroksit talon keskeltä oli siirretty pois kuten myös lautapinot. Hetken kuluttua vastaava tuli paikalle ja kaivuri alkoi hommiin. Ensin laitettiin sepeliä talon vierustoille ja sitten ulkotäytöt. Nyt on melkein kaikki täytöt kunnossa, paitsi osa etupihaa ja eteläpäädyn puoli. Ne tehdään sitten loppuun kun asennetaan sadevesikaivot.

Ei tullut juteltua hässäkässä timpurien kanssa, mutta jäin siihen käsitykseen, että eivät hirveästi kuuntele vastaavan ehdotuksia. En sitten tiedä mistä johtuu, katsotaan miten jatkuu.

Alajuoksua tarkastaessa huomasin, että yksi nurkka oli laitettu vähän huonosti. Talotiivisteen välissä oli usean sentin rako. Reklamoin siitä kastellia, saa nähdä mitä vastaavat. Pyysin myös kastellin työpäällikköä soittamaan ja sopimaan asiat vastaavan kanssa. Huomiseen!

Pohjoispääty tasoitettuna

Stryroksit melkein hävinneet

Siellä niitä telineitä on


Terassin kohdalla reilusti sepeliä

Tässä se talotiivisteen rako nurkassa



2 kommenttia:

  1. Jos teillä on Tero Silvennoinen Kastellilta työmaapäällikkönä, niin onnea vain. Meillä oli kyseisen herran kanssa sukset ristissä ennen kuin edes talopaketti oli tontilla.

    Onneksi meillä vaihtui työmaapäälikkö matkan aikana ja tämän toisen kanssa homma pelittikin paremmin.

    VastaaPoista
  2. Näyttää olevan sokkelit väärin mitattu . Kun alajuoksut eivät ole yhtä kaukana sokkelin reunasta.

    VastaaPoista