perjantai 10. kesäkuuta 2016

Hei, me grillataan!

Kastellia siis. Tänään ollaan väännetty kattoristikoiden vastaanotosta ja suojauksesta (siis sen puuttumisesta), ulkovesipostista ja varaston ilmanvaihdosta viestien ja puheluiden muodossa.

Kattoristikko -jupakasta kastelli tarjosi jopa 50€ hyvitystä :) Laitoimme vastatarjouksen ylimääräisistä tv/ethernet/sähkö pistorasioista olohuoneeseen. Vastausta ei ole vielä tullut.

Olimme maksaneet sisävesipostista varastoon, mutta kuulemma vakiotoimitukseen kuuluu myös ulkovesiposti ja tästä ei ollut mitään mainintaa kauppoja tehdessä. Nyt ilmeisesti saamme kuitenkin jonkin hyvityksen tuosta ulkovesipostista, jota emme siis ota.

Varaston ilmanvaihto oli aluksi koneellinen poisto ja räppänä ulko-ovessa. Kyselin mahdollisuutta ottaa korvausilma sisältä ja tämä ei kuulemma onnistunut, koska varaston hajut olisi tullut sisään. Aloin miettimään asiaa tarkemmin ja tajusin, että eihän tuota ilmanvaihtoa voi edes toteuttaa noin (räppänä ovessa), koska muuten todennäköisesti varaston kautta vuotaisi korvausilmaa sisätiloihin (varaston poisto on pienemmällä kuin muualla).  Kastellilta jopa väitettiin, että varastoon ei tule edes koneellista poistoa ja tästä vedin herneen nenään. Lopputulos oli se, että nyt sinne varastoon tulee koneellinen tulo ja poisto ja oven räppänä pidetään kiinni.

Myöskään timpuri ei ollut tietoinen (vaikka hänelle on toimitettu tarvikeluettelo), että meille on tilattu painekyllästetty alajuoksu vakio kyllästämättömän tilalle. Hyvä että saatiin tämäkin tieto vietyä eteenpäin, muuten alajuoksut olisivat varmaankin olleet ne "tavalliset".

Päivällä tuli raekuuro, joten piti vielä käydä imuroimassa jälleen vedet pois tästä meidän "uima-altaasta".

Vedet imuroitu pressujen päältä

Pressujen saumakohdasta falskaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti