torstai 9. kesäkuuta 2016

Ensimmäinen reklamaatio Kastellille

Tajusimme vasta jälkikäteen, että Kastellin olisi kuulunut ottaa vastaan ja suojata eilen tulleet kattotuolit. Olemme erikseen maksaneet siitä, että Kastelli huolehtii alkuvaiheen tavarantoimitusten vastaanoton, suojauksen ym. Näin emme ole itse vastuussa mahdollisista virheistä. Kattotuolit tuonut kuski mainitsi, että hänen papereissaan vastaanottajan piti olla joku "Ari". Oli yrittänyt soittaa hänelle, mutta oli ollut silloin palaverissa. En silloin tajunnut, että tämä henkilö oli se kenen olisi pitänyt tuo vastaanotto ja suojaus hoitaa. Myöhemmin selvisi myös, että samainen kaveri on ilmeisesti tuleva timpurimme. Ei kovin vakuuttava aloitus Kastellilta. Reklamaatio on tehty, mutta vastausta siihen ei ole vielä tullut. Yleensä vastaukset viesteihin on tullut melko nopeasti. Vaimo soitti vielä tänään Arille ja tiedusteli asiaa ja oli kuulemma käynyt aiemminkin samalla tavalla. Jossain on siis informaatiokatkos. Katsotaan mikä asian todellinen laita on kun vastaus reklamaatioon saapuu.

Muuta asiaa: vastaavalle oli soittanut kaivurikuski, että hänelle taas oli soittanut kaupungin tarkastaja ja sanonut, että jalkakäytävä pitää vielä lakaista ja nurmikko tasoittaa. Kattotuolit tuonut auto oli koukannut nurmikon kautta ja siitä oli jäänyt jäljet joita emme silloin heti muistaneet korjata. Kaupungitn tarkastaja kävi tietenkin heti seuraavana päivänä. Noh, soitin tarkastajalle ja asia saatin hoidettua hyvässä hengessä, kun luvattiin tänään vielä laittaa paikat kuntoon.

Menin taas töiden jälkeen tontille ja vastaava siellä tohotteli kermiä paikoilleen. Oli myös tasoittanut nurmikon. Autoin kermien laitossa ja myöhemmin lakaisin vielä kävelytien. Nyt on paikat kunnossa ja loputkin kermit laitettu. Lopuksi vielä pressut päälle ja taas saa hetken levähtää. Toivotaan, että kaivuri pääsee huomenna tekemään maatyöt loppuun.

Kermin asennusta

Laaduntarkkailija :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti