perjantai 29. heinäkuuta 2016

Kuin vihainen ampiainen

Tällä viikolla ei ole hirveästi tapahtunut. Oikeastaan kolme päivää on ollut ihan tyhjäkäyntiä ja olo on kuin vihaisella ampiasella, kun ei tiedä mitä tekisi. Vastaavalla on ollut niin kiire omien projektiensa kanssa, että ei ole kerennyt työmaalle neuvomaan. Saimme Tiistaina itse asennettua loput eristeet, kun sovimme vastaavan kanssa, että laitamme 30mm finfoam levyä pohjalle jota meillä oli ja siihen päälle sitten 2 x 50mm eps, niin ollaan lähes samassa tasossa muiden eristeiden kanssa. Hän lupasi sitten toimittaa käyttämämme 7-levyä finfoamia tilalle tai muuta tavaraa.

Myös sokkelin / alajuoksun ja pintalaatan kohdalla on saanut miettiä, miten pystyeristyksen saa laitettua kunnolla, kun sokkelin heittää jonkin verran. Tässä kuva joka selventää asiaa:


Ratkaisu tuohon on pursottaa uretaanivaahtoa koloihin pystyeristettä asentaessa. Ylimääräinen eriste pitää viistää nurkasta ennen asennusta, että saa kipsilevyn asennettua myöhemmin.

Ensiviikolla on Terawatt aloittamassa lvi-työt ja seuraavalle on varattu jo lattiavalu. Toivotaan, että homma menee nyt putkeen.




1 kommentti:

  1. Kannattaa käyttää punaista uretaania koska sokkelissa on heittoa. Se tasaa heitot paremmin ja on elastisempaa.t.Jukka

    VastaaPoista