sunnuntai 7. elokuuta 2016

Valua odotellessa

On vierähtänyt tässä muutama päivä ilman päivityksiä, kun on aina ollut akku loppu, eikä ole saanut kuvia otettua.

Terawatt asentajat saivat hommat hoidettua kolmessa päivässä. Muutama juttu piti vielä korjata, mutta nämä tuli sitten tehtyä itse. Saunan kuivakaivo oli asennettu lattian pintaan, eli valuun ei olisi saanut lainkaan kaatoa. Piti siis irroittaa koko kaivo ja naputella siitä laastit irti ja asentaa oikeaan korkoon. Myös tulvari oli liian ylhäällä, se olisi jäänyt kokonaan lattianpinnan yläpuolelle. Tämä hoitui irroittamalla takimmaiset jalat ja laittamalla se tiukkaan pystyeristeiden väliin, nyt kaulus jää valun sisään ja pinta kuitenkin valun yläpuolelle.

Myös talon ulkopuolella on tapahtunut: Olemme saaneet sahattua ja maalattua kulmalaudat. Tämäkään ei tosin sujunut ilman ongelmia, koska Kastelli oli mitoittanut osan 120mm leveästä laudasta lyhyemmäksi (ilmeisesti tarkoitettu otsalautoihin) ja olimme käyttäneet jo pidemmät, joten jouduimme sitten sahaamaan 145mm laudasta 25mm pois, niin saimme niistä puuttuvat kulmalaudat. Myös kattoturvatuotteiden apupuut on nyt asennettu ja köydet poistettu katolta.

Huomenna on sitten taas suuri päivä, kun lattiamiehet tulee valamaan lattian klo 7.00. Pitää ainakin käydä avaamassa ovi ja pitää briiffi.

Tässä saunan kaivo jo laskettuna



Otsalautojen toinen kierros menossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti