lauantai 27. toukokuuta 2017

Ulko-ovi paikoillaan

Tänään puuhattiin sitten koko päivä ulko-oven parissa. Ensin piti sahata alajuoksi poikki oven kohdalta, sitten teipata höyrynsulku jälleen eheäksi ja sitten asentaa karmi. Karmin kanssa säätö tuntui loputtomalta, kunnes keksittiin käyttää laseria vatupassin sijaan ja karmi saatiin nopeasti "passiin". Lopuksi sitten oven käyntivälien ja kielen säätö ja avot! Seuraavat ovet tulee sisälle, joten ei tarvitse enää niin tarkkaan säätä. Ovet lähtee tehtaalta 31.5, saa nähdä milloin saapuvat. Eipä niiden asennuksella tosin ole kiire, vessaan voisi ehkä oven ainakin asentaa :)



2 kommenttia:

  1. Pitkällä jo olette, mahtavaa! Blogistasi näkee hyvin, mitä ylä- ja alamäkeä rakentaminen on ja miten paljon vaikuttaa se, millainen tyyppi työmaalle saapuu. Talotehtaan asiakkaana joutuu ehkä vielä enemmän jännäämään asiaa verrattuna siihen, että itse palkkaa eri firmoja. Onnea uuteen kotiin koko teidän perheelle:)

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää! Meillä lähdössä ovet vaihtoon, tilalle tulee mustat palo-ovet. Vaihtoa on jo mietitty kauemman aikaa, nyt se olisi ajankohtainen. Olen kovasti yrittänytkin etsiä inspiraatiota blogeista. Voi olla, että myös julkisivu päivittyy.

    VastaaPoista