sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Pihahommia

On taas aikaa vierähtänyt viimeisimmästä bloggauksesta. Ollaan saatu piha siivottua ja katos ja sen tavarat hävitettyä. Myös sisällä on muutama lista jopa löytänyt paikkansa. Myös sähköjen kanssa oli ongelma, kun yksi vikavirtasuoja hajosi, mutta terawatt kävi sen korjaamassa ja nyt taas pelittää.

Oli tarkoitus jo muutama viikko sitten saada piha tehtyä, mutta kaivurikuskilla on ollut muuta menoa ja koneessakin vikaa, joten ollaan jouduttu odottelemaan. Mullat tilattiin ja toimitettiin jo silloin ja olisi ollut hyvä kuiva viikko tehdä, mutta minkäs teet..

Eilen sitten päätimme, että kun konetta ei näy eikä kuulu, niin tehdä puolet tuosta pensasaidasta (10m). Ensin piti kaivaa lapiolla puolen metrin levyijen ja syvä oja ja sitten laittaa sinne kunnon multaa. Kävin hakemassa tuijat pirilän kukkatalosta ja saimme kuin saimmekin ne asennettua vielä eilen ennen saunaa.

Tänään kävin läpi tuota kivikasaa, josta siis tulee "imeytysalue". Emme edes haluaisi tuota, mutta kun se asemapiirustuksessa on, niin pakko se on tehdä. Otin siitä pois kaikki pienemmät kivet ja jätin vain isoimmat. Saa nähdä miten se sitten tuosta vielä kehittyy. Toivotaan, että kaivuri tulee ensiviikolla, niin saataisiin piha kuntoon ja savivelli pois.

Tässä kuvapläjäys viimeisen päivityksen jälkeen:

katoksen puutavara lajiteltuna

rompetta piisaa

osa puutavarasta jemmattiin yläpohjaan

polttopuuksi menevää




pihaa syyskuulta


kaikki nämä  ja edelliset kivet + pari vielä isompaa
 pyöriteltiin käsin imeytysalueella

multaa tulossa



kaunista pihaa, kun ei ole katos enää rumentamassa


kivikasa ennen



listojakin saatu laitettua



10m tuija-aitaa käsin päivässä

pienemmät kivet odottelee noutajaa

kivikasa jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti